Opleidingen

CursussenLibosan Therapy:Sijmoves medical taping cursussen voor masseurs:Stoelmassage cursussen:Opleiding tot Gewrichtstherapeut:Sijmoves medical taping cursussen voor (fysio)therapeuten:Overige cursussen:Wellness totaal pakket:

Last Minutes


19-01-2018  Cursus Ontspanningsmassag..
19-01-2018  NGS Opleiding Sportmassag..
24-01-2018  Triggerpoint Stoelmassage
26-01-2018  Opleiding tot gewrichtsth..
30-01-2018  Cursus Voetreflex Massage


Open dag

Stoelmasseurs gezocht


Massage- en Opleidingsinstituut Libosan B.V. is op zoek naar stoelmasseurs voor grote opdrachten in Nederland.

Lees meer »

Nieuws
Video's


Cursus Stoelmassage ( Preventief )
Cursus Specialisatie Stoelmassage© ( Curatief )
Cursus Ontspanningsmassage


Nieuw: Reserveer Een Massage

Cursus Hotstonemassage


StartdatumAantal dagenDagTijdPlaatsPrijsDataInschrijven
23-02-20181 dagvrijdag10.00 - 16.00Vening meineszstraat 1, Ede€ 125,00 Inschrijven
25-05-20181 dagvrijdag10.00 - 16.00essenkade 3, Houten€ 125,00 Inschrijven

Een hotstonemassage is zoals het woord al zegt een massage met "hete" stenen. Hete stenen moet u feitelijk lezen als "warme" stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt om en nabij de 45 graden. Om de stenen op te warmen, en op temperatuur te houden, wordt een heater gebruikt, de stenen liggen daarbij in het warme water.

De stenen van de hotstonemassage zijn meestal basalt. Dit is gestolde lava. De grote dichtheid en het hoge ijzergehalte zorgen ervoor dat ze de warmte goed vastgehouden en langzaam afgegeven wordt. De basaltstenen zijn afgeronde vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De hotstonemassage is vooral geschikt voor of bij: Spanningen, Stress, Spierproblemen en slechte doorbloeding.

Inhoud van de cursus
Tijdens deze cursus, zullen wij u leren, om met basalt stenen te masseren. Dit kan variëren van een ontspannende hotstone massage ofwel een stevige sportmassage met de hotstones Na de cursus zult u in staat zijn om een hotstone massage van minimaal 3 kwartier te verzorgen.

Duur van deze cursus
De cursus zal één hele zaterdag (10.00 uur / 17.00 uur) in beslag nemen, tevens zal de lunch geheel door ons verzorgd worden.

Kosten
De cursus kost €125,-  inclusief  syllabus en lunch.

Certificaat
Aan het einde van de cursus ontvangt u een certificaat hotstone massage.

 

 

Massage- en Opleidingsinstituut Libosan B.V. is erkend en geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs)

Dit houdt in dat wij vrijgesteld zijn van BTW op onze opleidingen en dat wij voldoen aan alle kwaliteitseisen die het CRKBO tijdens de audit heeft gesteld.Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW